Quantcast
Familie

Familie van 4 tot 8 oktober 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan haar 31ste seizoen. Hieronder kan je alvast lezen wat er deze week staat te gebeuren.

Maandag 4 oktober 2021

Seizoen 31 – aflevering 31

Patrick en Jenny zijn goedgehumeurd. Het contract met Benny is groot. Lars vraagt zich af of hij te hard is geweest voor Brigitte. Hij overweegt om op zijn beslissing terug te komen. Jelle vindt dat Louise haar gevoelens moet opbiechten aan Raven. Iris heeft last van krampen.

Dinsdag 5 oktober 2021

Seizoen 31 – aflevering 32

Lars begint te begrijpen waarom Brigitte liever niet wou dat hij wist wie zijn vader is. Hij is vastbesloten om Raven van Leon weg te houden. Cédric is jaloers op Niko. Louise twijfelt of ze naar het optreden van Raven zou gaan. Benny loopt verloren zonder Jonas of ander gezelschap.

Woensdag 6 oktober 2021

Seizoen 31 – aflevering 33

Benny blijft maar slecht in zijn vel zitten. Het gebrek aan gezelschap weegt op hem. Guido loopt Griet opnieuw tegen het lijf. Quinten doet hem onder ogen zien dat het voor hem om meer dan seks begint te gaan. Raven komt tijdens een straatoptreden voor een onaangename verrassing te staan.

Donderdag 7 oktober 2021

Seizoen 31 – aflevering 34

Benny gaat werken, ook al heeft hij buikpijn. Er rust een grote druk op de schouders van Niko om Japanse klanten binnen te halen met zijn Rebel-bier. De meeting loopt echter erg stroef. Cédric wil absoluut dat Anna en Albert naar Ravens optreden komen. Peter verplicht Iris om het rustiger aan te doen.

Vrijdag 8 oktober 2021

Seizoen 31 – aflevering 35

Lars vermoedt dat Leon iets te maken heeft met wat Lars is overkomen. Tijdens een optreden vangt Raven een glimp op van hem. Quinten overtuigt Guido om Griet uit te nodigen voor een etentje. Zij hapt meteen toe.

Familie, elke werkdag om 20.05 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde berichten