Quantcast
Familie

Familie van 7 tot 11 juni 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 7 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 206

Simon wil zijn spullen bij Jan oppikken en vertrekken. Jonas is ondertussen bang dat Cédric hem zal ontslaan. Iris merkt dat Peter afstandelijk doet. Raven plant zijn rijexamen en ook Lars maakt plannen. Niko heeft geen goed nieuws voor Louise.

Dinsdag 8 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 207

De Jan & Alleman krijgt een controleur van de voedselinspectie over de vloer. Mathias ziet er een mogelijke tegenzet in van Lars. Lars en Raven gaan in de bibliotheek op zoek naar oude krantenartikels, in de hoop zo een nieuw spoor te vinden. Mathias en Vanessa maken zich op voor een gezellige date.

Woensdag 9 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 208

Hanne geniet na van haar afspraakje. Tussen Zjef en Rudi lijkt de sfeer langzaam te ontdooien. Benny en Stefanie maken zich zorgen om Jonas. Mathias vraagt Vanessa om discretie, Lars beschuldigt hij van sabotage. Wolff & Bos wordt geconfronteerd met een zware beschuldiging.

Donderdag 10 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 209

Louise probeert Iris te troosten, maar zij wil liever geen bemoeienissen. Cédric wil niets aan het toeval overlaten voor de nieuwe controle van de voedselinspectie. Jan is echter niet opgezet met zijn maatregelen. Véronique maakt zich zorgen over de post van de influencer over Wolff & Bos. Raven is nerveus voor zijn rijexamen.

Vrijdag 11 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 210

Véronique probeert Lars te doen afzien van zijn plan. Dat loopt echter niet zoals verwacht. Jonas denkt dat Simon hem probeert te provoceren. Marie-Rose gaat stiekem solliciteren. Ze vermoedt ook dat Louise een boontje voor iemand heeft.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.35 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde berichten