Quantcast
Familie

‘Familie’ van 8 tot 12 februari 2021

‘Familie’ wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 8 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 121

Vanessa geeft Amélie goede raad. De woorden van Peter zijn blijven hangen bij Mieke. Ze wil van Lars en Véronique dezelfde waardering en stelt Lars voor een ultimatum. Guido is opnieuw technisch werkloos. Véronique klapt dicht tijdens een gesprek met Raven.

Dinsdag 9 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 122

Peter en Lars willen Amélie helpen. Jonas stelt Benny voor om oude flipperkasten op te kopen, ze te herstellen en ze met winst door te verkopen. Mieke is zwaar teleurgesteld, maar Véronique toont geen begrip.

Woensdag 10 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 123

Mieke gaat een laatste gesprek aan voor ze haar beslissing neemt. Brigitte probeert Raven te ontlopen, maar die laat zich niet afschepen. Benny nodigt zichzelf uit om met Jonas en Stefanie mee te gaan naar de film.

Donderdag 11 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 124

Mieke neemt een beslissing. Stefanie waarschuwt Guido om niet te hard van stapel te lopen. Patrick moet naar de slaapkliniek, maar is bang dat hij geen oog zal dichtdoen. Raven heeft een aanwijzing gevonden in zijn zoektocht.

Vrijdag 12 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 125

Lars verrast Mieke met bloemen. Van Brigitte eist hij ondertussen dat ze haar belofte aan Raven nakomt. Guido krijgt een zware opdoffer te verwerken. Jonas heeft iets goed te maken bij Stefanie. Hanne denkt eraan om Tony op te zoeken.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van ‘Familie’ via deze link.
Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten