Quantcast
Familie

Familie viert 30ste verjaardag met 30 jaar Familie Feest in Lotto Arena

Op donderdag 30 december blaast de langstlopende soapserie van het land maar liefst 30 kaarsjes uit en dat wordt gevierd met een groot Familie Feest, live in de Lotto Arena op zaterdag 29 januari 2022. De acteurs uit Familie zorgen voor een live spektakel boordevol entertainment, nostalgie, humor en ontroering en er is ook een verrassingsact voorzien.

Terwijl het huidige seizoen van Familie vanavond aan zijn grote ontknoping toe is, kunnen de fans nu al uitkijken naar het groot Familie Feest in de Lotto Arena begin 2022. Familie verscheen op vrijdag 30 december 1991 voor het eerst op het scherm en het grote 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena is alvast een eerste afspraak met de fans van vroeger en nu.

De liveshow belooft tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Daarnaast zal er ook een verrassingsact aanwezig zijn, zo kondigen Niko (Jo Hens) en Mieke (Caroline Maes) aan in een aankondigingsvideo.

“30 jaar Familie is een mijlpaal in de geschiedenis van VTM. Met elke dag een trouw publiek van meer dan 700.000 kijkers en een sterk marktaandeel, vooral ook bij jonge kijkers, blijft Familie een niet te missen afspraak aan het begin van de tv-avond, en dat bovendien al 30 jaar lang. Ook op het gratis online platform VTM GO staat Familie steevast op kop met meer dan 12,6 miljoen views voor het huidige seizoen. Al onze plannen in de aanloop naar 30 december doen we later nog uit de doeken, maar dit grote live spektakel in januari zal alvast de grote apotheose zijn.

Maarten Janssen, Channel Manager VTM

Voor de productie van het 30 jaar Familie Feest bundelt VTM de krachten met Studio 100, dat een jarenlange ervaring heeft met het produceren van live entertainmentproducties.

30 jaar Familie Feest, zaterdag 29 januari 2022 in de Lotto Arena.
Tickets voor het grote feest zijn vanaf nu verkrijgbaar via 30jaarfamiliefeest.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten