Fien Germijns gaat weer Switchen

ByLisa Paulussen

19 december 2022
Switch: Fien Germijns - © VRTSwitch: Fien Germijns - © VRTFien Germijns, Switch

De fans van ‘Thuis’ kunnen vanaf vanavond opwarmen met ‘Switch’, want Fien Germijns is er weer. Tijdens de feestdagen wordt de zomerquiz ‘Switch’ uitzonderlijk weer een winterquiz. Fien Germijns ontvangt telkens vijf bekende Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan voor het goede doel. Tijdens de eerste week spelen de Switchers voor het De Warmste Week-fonds.

BV’s deze week zijn Thibault Christiaensen, Katrien De Ruysscher, Jonas Geirnaert, Aster Nzeyimana en Annabet Ampofo, vijf mensen die hun uiterste best zullen doen om veel geld voor het goede doel in te zamelen.

Switch is er straks om 19.45 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.