Quantcast
Kids

Free Souffriau stopt als Mega Mindy

Free Souffriau stopt met haar rol van superheldin Mega Mindy en politieagente Mieke Fonkel.

Na vijftien jaar in televisieseries, films en theatershows te hebben gespeeld, wil Free kijken wat haar carrière nog meer voor haar in petto heeft.

“Ik heb een fantastische tijd als Mega Mindy gehad. De vele ontmoetingen met de mini Mega Mindy’s zijn mij ontzettend dierbaar. Die momenten draag ik voor altijd bij me. Maar het 15-jarig jubileum van Mega Mindy heeft me aan het denken gezet en ik wil graag nog heel veel andere dingen gaan doen. Studio 100 heeft daar ook alle begrip voor.”

Free Souffriau

Free blijft echter wel nog steeds betrokken bij Studio 100. Zo is zij momenteel hard aan het repeteren voor de musical Daens in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Deze prestigieuze musical wordt vanaf woensdag 4 augustus terug hernomen na een gedwongen pauze van meer dan anderhalf jaar. Free speelt in deze productie de rol van Nette Scholliers.

In de vijftien jaar dat Free Souffriau de rol van Mega Mindy vertolkte, was zij te zien in vier films, drie grote theatershows en in de televisieserie die sinds 2006 te zien is in zowel Nederland als België. Sinds ze de rol van Mega Mindy speelde, vertolkte ze elk jaar een glansrol in de Grote Sinterklaasshow van Studio 100, waarbij ze op indrukwekkende wijze uit de nok van het Antwerps Sportpaleis naar beneden vloog.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten