Gert Late Night start vanavond terug op VIER

ByLisa Paulussen

3 september 2018

Schoon schip voor Gert en James. Vanaf vandaag ontvangen zij opnieuw en wekelijks drie bekende gasten aan boord van de Evanna. Samen met hen praten ze over waar de actualiteit hen stuurt, maar ook over hun passies, hun plannen en hun toekomst. Dagelijkse actuagasten brengen duidelijkheid, begrip of nieuwe vragen mee.

Vandaag is dat Kamagurka, Luc Zeebroek voor de opvarenden. Bartel Van Robinson maakt het wat avontuurlijker aan boord. En de oude man en de zee brengt ook Dana Winner mee.

“Een echt leuke combinatie. En we zullen hen ook een nieuw item voor de voeten gooien”, vertelt James. “Met onze gasten gaan we in het nieuwe seizoen immers telkens een weddenschap aan. Winnen Gert en ik, dan moeten onze gasten een tegenprestatie doen. Verliezen we, dan krijgen wij een extra opdracht.”

Gert Verhulst: “De komende weken welkomen we ook weer een zeer grote verscheidenheid aan gasten. Naast Kamagurka, Dana en Bartel krijgen we de komende weken ook bezoek van o.a. Sven Gatz, Kelly Pfaff, Freya Vandenbossche, Peter Van de Veire en Tine Embrechts.”

Gert Late Night van maandag tot donderdag om 21:40 op VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.