MUDOO
  • Home
  • Televisie
  • Radio
  • Dossiers
    • Voorjaar 2022
    • Najaar 2022
  • Video
  • Nieuwsbrief
Facebook Twitter Instagram RSS
MUDOO
  • Home
  • Televisie
  • Radio
  • Dossiers
    • Voorjaar 2022
    • Najaar 2022
  • Video
  • Nieuwsbrief
Facebook
MUDOO
Home » Gezonde verwennerij in Open Keuken met Sandra Bekkari
Televisie

Gezonde verwennerij in Open Keuken met Sandra Bekkari

30 september 2017
Facebook Twitter WhatsApp Email
Delen
Facebook Twitter WhatsApp Email

Op maandag 2 oktober start Sandra met een gerecht dat energie geeft voor de hele week, een goed stuk vlees met veel groenten erbij: rosbief met spinazie, broccolicouscous en een dragondressing. 

Twee snelle gerechten op dinsdag 3 oktober: schelvishaasje met shiitakes, tomaten en quinoa in de oven en een quinoa caprese,  ideaal om de volgende dag mee te nemen als lunch. De frisse salade, een typisch voorgerecht uit de Italiaanse keuken, doet wegdromen naar vakantie.

Woensdag is de ideale dag om de kinderen in de watten te leggen. Op 4 oktober zorgt Sandra voor peterseliegehaktballetjes in een kruidige saus met frietjes van pastinaak, een gerecht dat elk kind gegarandeerd doet watertanden. De vergeten groente pastinaak is Sandra deze week duidelijk niét vergeten, want ze gebruikt ze nadien ook nog in een pastinaak-broccolisoepje.

Donderdag 5 oktober staat er pasta op het menu. De volkoren pasta wordt bereid met paddenstoelen, kersttomaatjes en Provençaalse kruiden. Volgens Sandra een “restjespasta”, omdat je alle groenterestjes van de week erin kwijt kan. Afsluiten doet ze met een dessert op basis van aarbeiencoulis, Griekse yoghurt en granaatappelpitjes. Gemakkelijk en snel, maar zeker niet minder lekker.

Het weekend lonkt op vrijdag 6 oktober en dan is het uitkijken naar een lekker lang ontbijt op zondag. Sandra zorgt voor ontbijt- en brunchinspiratie met een zoet en hartig recept. Ze maakt gezonde vanillewafels en gevulde tomaten met spinazie en een spiegeleitje. Pure verwennerij!

OP HET MENU
Maandag 02/10: Broccolicouscous met spinazie, rosbief en dragondressing
Dinsdag 03/10: Schelvishaasje uit de oven met shiitakes en tomaatjes & quinoa caprese
Woensdag 04/10: Gehaktballetjes met frietjes van pastinaak & pastinaak-broccolisoep
Donderdag 05/10: Pasta met paddenstoelen & aardbeiencoulis met Griekse yoghurt
Vrijdag 06/10: Vanillewafels met vers fruit & tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven.

Open Keuken met Sandra Bekkari, elke weekdag om 18.00 bij VTM.

Alle videorecepten van Sandra Bekkari zijn te raadplegen op de website van VTM Koken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Mudoo.be

Meer nieuws

Familie: Samira’s feest krijgt een vreemde wending

Televisie 27 januari 2023

Thuis: Bob krijgt goed nieuws

Televisie 27 januari 2023

Wittekerke: ‘Bervoets geeft niet op’

Televisie 27 januari 2023

Vanavond worden de Mia’s uitgereikt

Televisie 26 januari 2023
Volg ons op sociale media
  • Facebook

MUDOO brengt je dagelijks het laatste nieuws over de Vlaamse televisie- en radiozenders en streamingplatformen op uw scherm.

  • Over ons
  • Vacatures
  • Contacteer ons
  • Adverteren
  • Cookie-instellingen
  • Privacy Policy
Facebook RSS
Copyright © 2017 - 2023 Showcomm BV - De Smedt Peter.

Geef een zoekterm in en druk op Enter om te zoeken. Druk op Esc om te annuleren.