Gloria Monserez, Sam Gooris & Christophe Stienlet bakken voor mama in Junior Bake Off Vlaanderen

Sam Gooris en Gloria Monserez in de Moederdagspecial van Junior Bake Off Vlaanderen - © SBS BelgiumSam Gooris en Gloria Monserez in de Moederdagspecial van Junior Bake Off Vlaanderen - © SBS BelgiumSam Gooris, Gloria Monserez, Moederdagspecial van Junior Bake Off Vlaanderen

In de Moederdagspecial van Junior Bake Off Vlaanderen zetten Gloria Monserez, Sam Gooris & Christophe Stienlet hun mama in de bloemetjes met een zelfgemaakt gebak.

Junior Bake Off Vlaanderen staat volledig in het teken van Moederdag en Jeroom maakt van de gelegenheid gebruik om drie families uit te nodigen die hun mama willen verwennen met een lekker gebak. Ketnet-wrapper Gloria Monserez zet samen met haar pluspapa en W817-en Thuis-acteur Danny Timmermans mama Machteld in de kijker, Sam Gooris bakt samen met zijn zoon Kenij voor Kelly Pfaff en acteur Christophe Stienlet zet met zijn 12-jarige zoon Juneau mama Lesley in de bloemetjes.

Terwijl hun kroost bakt, wachten de mama’s in volle spanning in een aparte tent waar Jeroom eigenzinnig en exclusief entertainment voorziet. Zullen Gloria, Sam en Christophe er iets van bakken?

“Het was echt zalig om eens met Danny voor mama te bakken. Bij ons thuis wordt er vaak gekookt maar deze combo, namelijk Danny en mezelf achter het aanrecht, dat is echt een primeur! Ondanks het feit dat ons bak talent soms onvindbaar was, zat de sfeer echt meer dan goed en heb ik nog lang nagenoten van onze tijd daar samen met z’n drietjes.”

Gloria Monserez

“Nog nooit gedaan maar heb me goed geamuseerd met Kenji.”

Sam Gooris

“Bakken is niet mijn ding moet ik toegeven. Ik zit liever aan de andere kant van het bord en ben verzot op zoete lekkernijen. Zolang er maar chocolade en pudding mee gemoeid is. Die liefde deel ik met Juneau, mijn zoon en partner in crime, maar als je dan, leve de mama, glüten- en lactosevrij moet bakken en ook nog eens moet nadenken over calorieën… dan wordt het moeilijk. Maar we zijn er wel in geslaagd in “haar” thema te blijven.”

Christophe Stienlet

Junior Bake Off Vlaanderen: Moederdagspecial, woensdag 4 mei 2022 om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.

Lees ook: Gloria Monserez, Sam Gooris & Christophe Stienlet bakken in Junior Bake Off Vlaanderen: Moederdagspecial

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.