Quantcast
NetflixStreaming

Het is officieel: Squid Game is de best bekeken serie op Netflix

Wereldwijd wordt de Koreaanse serie Squid Game bekeken en dit door maar liefst 111 miljoen Netflix-kijkers. Voordien was Bridgerton de best bekeken reeks op de streamingsdienst Netflix, maar nu mag Squid Game zich officieel als best bekeken serie noemen.

Op 17 september 2021 was de Koreaanse serie voor het eerst te zien op Netflix en op vier weken tijd wist de reeks 111 miljoen kijkers te overtuigen. Dit wil niet zeggen dat alle abonnees de serie volledig hebben uitgekeken. Kijkers hoeven maar enkele minuten te kijken om meegeteld te worden in de statistieken van Netflix.

De hoofdprijs

Het is niet verwonderlijk dat Squid Game met deze hoofdprijs gaat lopen aangezien de reeks razend populair is. In maar liefst 94 landen staat de Koreaanse serie op nummer één van het streamingsplatform Netflix. Ook is het de eerste Koreaanse reeks die een plaatsje op nummer één weet te veroveren in de Verenigde Staten. Niet alleen op Netflix doet de serie het goed, maar ook op Rotten Tomatoes kreeg het een score van 91%.

Met deze cijfers mag Squid Game zich officieel de populairste Netflix-serie noemen. Daardoor schuift Bridgerton naar de tweede plaats met 82 miljoen kijkers. Ook Lupin en The Witcher schuiven een plekje op met ongeveer 76 miljoen Netflix-gebruikers. De top vijf wordt afgesloten met Sex/Life met 67 miljoen abonnees.

Toon meer

Inte Moeyersons

Redactrice

Gerelateerde berichten