Quantcast
Disney+

High School Musical: The Musical: The Series krijgt derde seizoen

Disney+ heeft zonet groen licht gegeven voor het derde seizoen van de populaire Original serie High School Musical: The Musical: The Series. Het derde seizoen is gecreëerd en geproduceerd door Tim Federle en volgt de Wildcats wanneer ze gangen van East High verlaten voor het ultieme zomerkamp. De productie van het derde seizoen verhuist van Salt Lake City naar Los Angeles en begint later dit jaar. 

Goed nieuws voor de fans van High School Musical, want High School Musical: The Musical: The Series, krijgt een derde seizoen. Het eerste en tweede seizoen speelden zich af in Los Angeles, de originele setting van de films, maar het derde seizoen verhuisd naar Salt Lake City.

In de reeks zullen de liedjes, Just For a Moment en All I Want te horen te zijn. Hoofdrolspelers Joshua Bassett en Olivia Rodrigo schreven de nummers zelf voor hun personages Ricky en Nini.

De soundtrack van High School Musical: The Musical: The Series seizoen één, seizoen twee, en High School Musical: The Musical: The Holiday Special verzamelden tot nu toe samen maar liefst 1 miljard 438 miljoen streams.

De officiële releasedatum van het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series is nog niet bekendgemaakt.
De eerste twee seizoenen zijn nu beschikbaar op Disney+.

 

 

Toon meer

Gerelateerde berichten