Quantcast
Fictie

‘Home and Away’ van 1 tot 5 februari 2021

‘Home and Away’ is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 90.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren. BELANGRIJK: op woensdag 3 februari 2021 wordt er geen aflevering van ‘Home and Away’ uitgezonden wegens uitzending van de Croky Cup op VTM 2 .

Maandag 1 februari 2021

Colby is van slag wanneer hij het nieuws verneemt over Mackenzie en Ari. Een van haar klanten in The Diner zorgt ervoor dat Leah van slag geraakt. Bella en Nikau genieten van elkaars gezelschap.

Dinsdag 2 februari 2021

Bella denkt na over haar relatie met Nikau en denkt dat ze klaar is voor de volgende stap. Ari probeert Mackenzie voor zich te winnen, maar dat blijkt niet zonder gevaar te zijn. Justin heeft het moeilijk wanneer hij de details hoort van Leah’s verklaring.

Donderdag 4 februari 2021

Maggie heeft het moeilijk wanneer Ben en Ziggy haar negeren. Haar verleden haalt haar in en Bella zakt in elkaar. Nikau ziet zich genoodzaakt om een familiegewoonte aan de kant te schuiven.

Vrijdag 5 februari 2021

Colby neemt een belangrijke beslissing over Bella. Nikau voelt zich schuldig voor wat er met Bella is gebeurd.

‘Home and Away’, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van ‘Home and Away’ via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten