Quantcast
Fictie

‘Home and Away’ van 1 tot 5 maart 2021

‘Home and Away’ is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren. Wegens uitzendingen van de Croky Cup is er op donderdag 4 maart 2021 geen aflevering van ‘Home and Away’.

Maandag 1 maart 2021

Tori neemt het op voor Jasmine, tegen het advies van Justin in. Ryder besluit zich dan toch open te stellen voor zijn vader. Willow maakt zich zorgen over Jasmine en praat erover met Irene en Leah. Zal Jasmine in Summer Bay blijven of wordt het haar allemaal teveel? Na zijn gesprek met Ryder besluit Evan nog wat langer te blijven.

Dinsdag 2 maart 2021

Tori probeert Jasmine ervan te overtuigen dat ze haar hulp met Grace wel degelijk apprecieert. Zal ze haar kunnen overtuigen om in Summer Bay te blijven? Ziggy heeft haar laatste examen achter de rug. Leah probeert ondertussen Justin duidelijk te maken dat hij zijn mening niet moet opdringen aan Tori. Ben licht Ziggy in over de beslissing van hem en Maggie om te scheiden.

Woensdag 3 maart 2021

Ziggy kan het nieuws over de scheiding van haar ouders maar moeilijk verkroppen. Dean probeert haar zo goed mogelijk te steunen. Justin heeft goed nieuws voor Ziggy. Ari probeert de lucht te klaren met Nikau. Tane heeft een verrassing in petto.

Vrijdag 5 maart 2021

De verrassing van Tane zorgt opnieuw voor verdeeldheid binnen de familie. Zal hij iedereen kunnen overtuigen van zijn goede bedoelingen? Maggie heeft het moeilijk na het vertrek van Ben. John en Marilyn hebben een goed gesprek.

‘Home and Away’, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van ‘Home and Away’ op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten