Quantcast
Fictie

‘Home and Away’ van 15 tot 19 februari 2021

‘Home and Away’ is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 90.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 15 februari 2021

Jasmine heeft het moeilijk. Mackenzie ziet hoe overbezorgd Colby is als het op Bella aankomt en probeert hem hier op te wijzen. Leah voelt zich goed nu de plooien tussen haar en Justin zijn gladgestreken.

Dinsdag 16 februari 2021

Jasmine besluit zich te focussen op de kleine Grace. Gemma krijgt slecht nieuws en weigert nog langer beroep te doen op de liefdadigheid van anderen. Ziggy sluit Maggie compleet buiten.

Woensdag 17 februari 2021

Ari stelt zichzelf de vraag of hij Nikau niet te hard gepusht heeft. John voelt zich alweer verkeerd begrepen. Dean praat met Ziggy over Maggie, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. De ijzige sfeer bij de Astoni’s begint langzaamaan te ontdooien.

Donderdag 18 februari 2021

De hechte familieband van de Parata’s staat onder druk. Marilyn en John proberen elkaar zo goed mogelijk te steunen, maar komt het nog goed tussen hen? Het gaat van kwaad naar erger met Ben.

Vrijdag 19 februari 2021

De komst van Tane zorgt voor onenigheid binnen de familie Parata. Ari ziet zijn broer liever gaan dan komen. Kan Gemma hem overtuigen om het verleden eindelijk te laten rusten? Het leven van Ben hangt aan een zijden draadje. John maakt zich zorgen om de veiligheid van Marilyn.

‘Home and Away’, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van ‘Home and Away’ via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten