Quantcast
Fictie

‘Home and Away’ van 22 tot 26 februari 2021

‘Home and Away’ is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 22 februari 2021

Jasmine gedraagt zich vreemd. Justin heeft een prangende vraag voor Leah. Tussen Ari en Tane blijft de sfeer gespannen. Kunnen ze hun problemen uitpraten?

Dinsdag 23 februari 2021

Jasmine houdt voet bij stuk wat betreft haar beslissing omtrent Grace. Marilyn is bang dat ze Tori tekort heeft gedaan. Justin heeft een voorstel voor Leah.

Woensdag 24 februari 2021

Maggie stelt Ben voor een ultimatum. Colby besluit zijn scheiding te vieren, maar dat loopt niet zoals gepland. Irene maakt zich ernstig zorgen over Jasmine.

Donderdag 25 februari 2021

Dean en Willow spellen Colby de les. Maggie vreest dat ze haar huwelijk nog meer onder druk heeft gezet. Een onverwachte bezoeker zet het leven van Ryder op z’n kop.

Vrijdag 26 februari 2021

Ryder weigert om zijn vader in zijn leven te laten. Roo maant hem aan om hier goed over na te denken. Jasmine ziet er tegenop om Colby onder ogen te komen. Ze lucht haar hart bij Willow.

‘Home and Away’, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van ‘Home and Away’ op VTM GO via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten