Quantcast
Fictie

Home and Away van 5 tot 9 oktober 2020

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. Ontdek hier wat er deze week allemaal gaat gebeuren.

Maandag 5 oktober 2020

Ben krijgt eindelijk eens goed nieuws en dat geeft hem moed om er weer tegenaan te gaan. Dean vreest echter dat hij geen tijd zal hebben om hem te helpen. Willow is in de war na haar kus met Alex en vraagt raad aan Irene. Colby besluit zijn relatie met Mackenzie een nieuwe kans te geven. Maar is Bella bereid dit te aanvaarden?

Dinsdag 6 oktober 2020

John zorgt ervoor dat Ben toestemming krijgt om de surfshop te heropenen. Dean zit nog steeds tot over zijn oren in het werk, waarop Mackenzie besluit hem te ontslaan. Marilyn heeft het moeilijk en barst in tranen uit bij Ryder.

Woensdag 7 oktober 2020

Justin heeft het moeilijk en geeft aan Leah toe dat hij Tori mist. John praat met Marilyn over haar verdriet. Ben maakt zich zorgen over de heropstart van de surfshop. De druk wordt hem al gauw te veel en hij besluit om zijn medicatie opnieuw in te nemen.

Donderdag 8 oktober 2020

Leah probeert Justin zo goed als ze kan bij te staan en stelt hem voor dat hij samen met Mason en Ava een bezoekje brengt aan Brody en Raffy. Marilyn verneemt van Maggie dat Raffy zich ingeschreven heeft in een school in Victoria en voelt zich buitengesloten. Ze vreest dat zij en John niet langer deel uitmaken van Raffy’s leven. Baby Grace maakt het Robbo niet gemakkelijk.

Vrijdag 9 oktober 2020

Jasmine treft baby Grace aan bij Irene en confronteert Robbo met het feit dat hij haar hulp niet gevraagd heeft. Marilyn is van slag wanneer ze ontdekt dat Justin en Ava op weg zijn naar Raffy en Brody. Willow waagt haar kans bij Alex, maar zij houdt de boot af.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.55 uur bij VTM 2.

Bekijk meer afleveringen van Home and Away via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten