Quantcast
Fictie

‘Home and Away’ van 8 tot 12 februari 2021

‘Home and Away’ is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 90.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 8 februari 2021

Colby staat voor een dilemma wat betreft Bella. John geeft goede raad aan Nikau. Ari vraagt Tane om hem en de rest van de familie met rust te laten.

Dinsdag 9 februari 2021

Maggie probeert het goed te maken. Door de zorgen om Bella groeien Colby en Mackenzie weer dichter naar elkaar toe. Ari keert Mackenzie de rug toe.

Woensdag 10 februari 2021

Maggie is verbaasd over enkele beslissingen die Marco neemt. Ziggy en Ben zien de dingen eindelijk weer wat rooskleuriger in. Leah begint zich stilaan opnieuw open te stellen voor de mensen rondom haar.

Donderdag 11 februari 2021

Het gaat goed tussen Leah en Justin; het leven lijkt hen weer toe te lachen. Maggie hoopt dat Marco Summer Bay voorgoed zal verlaten. Jasmine en Tori hebben veel steun aan elkaar.

Vrijdag 12 februari 2021

Maggie probeert met Ben te praten, maar krijgt het deksel op de neus. Leah maakt vorderingen en dat ontgaat ook Justin niet. Jasmine krijgt onverwacht bezoek.

‘Home and Away’, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van ‘Home and Away’ via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten