Huizenjagers gaan op zoek naar vastgoed in de Brusselse rand

ByLisa Paulussen

3 september 2017

Drie nieuwe huizenjagers laten zien wat ze in hun mars hebben en nemen deel aan de strijd om de titel van beste makelaar. In de week van 4 september gaan Ann, Koen en Maarten op zoek naar de ideale panden voor vier kandidaat-kopers in de omgeving van de Brusselse rand.

Inge en Jordy bijten de spits af en geven de huizenjagers meteen een moeilijke opdracht. Het koppel is op zoek naar een moderne woning waarvan Inge een kamer kan omtoveren tot praktijkruimte. Dinsdag zoeken de vastgoedspecialisten een nieuwbouwwoning voor Patricia en Lars. De uitdaging van vandaag: een woning waarin zo weinig mogelijk geklust moet worden. De huizenjagers tonen woensdag drie grote huizen aan Evelyn en Kevin. Het zal een uitdagende opdracht worden, want het koppel met drie kinderen droomt van een prachtige eetkamer en mooie tuin. Op de finaledag gaan de immo-specialisten voor Marc en Sofie op zoek naar een karaktervolle hoeve waar plaats is om paarden te houden. Hopelijk raadplegen de vastgoedverkopers de Dikke Van Dale om de betekenis van het woord koefelkot te achterhalen…

Huizenjagers, telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19.45 uur bij VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.