“Ik ben speciaal overgevlogen naar België voor deze job.”

ByLisa Paulussen

9 mei 2017

Balthazar is een jong en hip bureau dat evenementen organiseert voor bedrijven. De nieuwe event planner moet niet alleen gestructureerd en creatief zijn, maar moet ook op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Balthazar nodigt vier jonge, ambitieuze kandidaten uit die er alles voor over hebben om bij het bedrijf aan de slag te gaan. Eén kandidate overweegt zelfs een verhuis van Londen naar Antwerpen. Het wordt een moeilijke beslissing voor eigenaars Mich en Niels. In hun evaluatie op het einde van de dag scoren twee kandidaten immers exact even hoog…

Keukenhuis zoekt een keukenverkoper voor zijn vestiging in Aartselaar. Eigenaars Leen en Geert zijn niet alleen zelf een koppel, ook hun personeel beschouwen ze als familie. Maar authentieke, tweetalige verkopers met kennis van zaken zijn schaars. Eén kandidaat zit nog op de schoolbanken, een andere heeft al dertig jaar werkervaring. Ze krijgen elk één uur de tijd om hun potentiële nieuwe bazen te overtuigen.

De Sollicitatie, dinsdag 9 mei om 21.35 uur bij VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.