Quantcast
Kids

Imea Denooze en Sebe Buermans spelen de hoofdrollen in Ketnet Musical: De Finale

Tijdens de finaleshow van Ketnet Musical werden deze ochtend de kinderhoofdrollen bekendgemaakt van Ketnet Musical: De Finale. Imea Denooze en Sebe Buermans zullen naast Gloria Monserez en Sean Dhondt de hoofdrollen vertolken.

In de spannende finaleshow van Ketnet Musical, gepresenteerd door Zita Wauters en Giovanni Kemper, beslisten juryleden Tijl Dauwe, Charlotte Leysen, Redouan ‘Redo’ Ait Chitt en Francisco Schuster wie de kinderhoofdrollen Fenne en Louis zullen vertolken in Ketnet Musical: De Finale. Voor elke rol waren er nog twee kandidaten in de running, die tijdens de bootcamp werden geselecteerd en klaargestoomd voor de finale.

Voor de rol van Fenne namen Imea Denooze en Linah Bertels het tegen elkaar op en Lucas Geldof en Sebe Buermans streden voor de rol van de jonge koning Louis. De kandidaten werden beoordeeld op basis van de prestaties die ze leverden in musical-scènes. Imea en Sebe zullen vanaf maart te zien zijn als Fenne en Louis in Ketnet Musical, samen met 22 andere kindercastleden en Sean Dhondt en Gloria Monserez.

“Ik ben op het toppunt van mijn geluk! Toen ik op bootcamp te horen kreeg dat ik mocht strijden voor de hoofdrol van Fenne, kon ik mijn oren al niet geloven. Dat de jury mij zondag heeft gekozen is dan ook een droom die werkelijkheid werd.”

Imea Denooze

“De dag van de finaleshow ga ik onthouden als één van de mooiste dagen uit mijn leven. Het was iets waar ik, na de bekendmaking van de rollen, ongelofelijk hard voor heb gewerkt. Maar het moment dat ik samen met Imea op het blok stond en toen hij groen kleurde was echt wel het mooiste moment van de avond.”

Sebe Buermans

Ketnet Musical is een samenwerking tussen Ketnet en Studio 100.

Op zondag 13 maart is de première van Ketnet Musical: De Finale in het Plopsa Theater in De Panne. Hierna volgen zaalshows in het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole in Gent.

Toon meer

Gerelateerde berichten