Quantcast
Varia

Jeron Dewulf en Robrecht Vanden Thoren volgend jaar in de theaters

Goed nieuws voor de comedy-fans onder jullie: Jeron Dewulf en Robrecht Vanden Thoren kruipen volgend jaar het podium op voor een nieuwe comedy-voorstelling!

“Er was eens… Jeron Dewulf”

Jeron Dewulf, vooral bekend van televisiereeksen als “Foute Vrienden” en “Advocaat Van De Duivel”, staat vanaf volgend voorjaar opnieuw op het podium met zijn derde voorstelling, “Er was eens… Jeron Dewulf”.

Met deze titel wil de acteur, improvisator en comedian de harde realiteit aftoetsen aan de geschetste realiteit in sprookjes, want het leven is geen sprookje, en dat weet iedereen. Dat Dewulf kiest voor een voorstelling over sprookjes is niet zo verwonderlijk: sinds begin dit jaar host hij namelijk “De Niet Zo Serieuze Sprookjes”, een podcast waarin hij samen met een collega-comedian een sprookje improviseert voor een live-publiek. Geen sprookjes voor kinderen, maar bedoeld voor volwassenen. “De Niet Zo Serieuze Sprookjes” is onder andere te beluisteren op Spotify, iTunes en Youtube, waar men de live-beelden ook kan bekijken

Er worden ook nieuwe opnames van de podcast gepland tijdens de Gentse Feesten in de Balzaal van de Vooruit. Voor info en tickets kan u terecht op de website van LiveComedy.

“De Hoogste Berg”

Robrecht Vanden Thoren kennen we vooral uit de film “Hasta La Vista” en de televisiereeks “Tom & Harry”, maar daarnaast speelde hij ook meermaals in het thater.

“De Hoogste Berg” is Vanden Thorens eerste solo-voorstelling, waarin hij het zal hebben over eerlijkheid, liefde en vertrouwen op de vooravond van een trouwfeest. Wouter Deprez en Martijn Bouwman helpen Vanden Thoren bij het afwerken van zijn eerste voorstelling.

“Er was eens… Jeron Dewulf” gaat in première in CC Merksem op 8 februari 2020. Voor info en tickets kan u terecht op www.jerondewulf.be.

“De hoogste berg” gaat in première in de Minardschouwburg in Gent op 17 en 18 oktober 2019. Voor info en tickets kan u terecht op www.robrechtvandenthoren.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten