Quantcast
Entertainment

Jonge dansers gaan tot het uiterste om hun droom te bereiken in nieuw realityprogramma Dance Dreams

In het nieuwe realityprogramma Dance Dreams gaan zeven jonge dansers elke dag samen met hun ouders tot het uiterste gaan om hun droom te bereiken. Het programma is binnenkort te zien op Play5. Een officiële startdatum is nog niet bekendgemaakt.

Play5 pakt uit met een nieuw realityprogramma rond dans. Dance Dreams volgt een jaar lang zeven jonge danstalenten en hun ouders die elke dag van hun passie hun droom te maken. Het programma geeft een inkijk in hun dagelijkse leven, de druk van de danswereld en hoe de ouders er mee omgaan.

Ontdek hieronder de zeven danstalenten en hun mama of papa:

Ella en mama Sandra (Holsbeek)

Ella heeft op 10-jarige leeftijd al een zeer druk leven. Ze heeft maar liefst 90.000 volgers op Instagram en een eigen Youtube-kanaal en Tik Tok-account. Daarnaast heeft ze ook sponsordeals en een eigen kledinglijn. Haar ouders, mama Sandra en Papa Amer offeren letterlijk alles op voor hun dochter.

Ze danst al van haar drie jaar en traint ongeveer twintig uur per week. In totaal won ze al meer dan honderd wedstrijden in verschillende dansstijlen en in 2019 zat ze in de finale van Belgium’s Got Talent. De grote droom van Ella en haar mama is om te verhuizen en door te breken in Los Angeles.

Lee en mama Gina (Antwerpen)

De Antwerpse Lee heeft bekende ouders. Haar mama, Gina, is zangeres van X-Session en papa George speelde mee in in bekende reeksen, zoals: Zone Stad en Auwch. Lee studeert hedendaagse dans aan de kunsthumaniora en pusht zichzelf elke dag om zo goed mogelijk te worden. Ze danst dertig uur per week, maar heeft nog niet veel wedstrijdervaring.

Sam en mama Lies (Aarschot)

De 15-jarige Sam weet wat ze wil. Ze is een gepassioneerde danseres die zich graag verdiept in Hedendaagse en Moderne stijl en Urban stijl. Dans is voor haar een uitlaatklep en een uitvlucht van de buitenwereld, zeker met haar transitie van jongen naar meisje.

Yulia en mama Sofie (Kortrijk)

De 17-jarige Yulia is Belgisch kampioene discodansen. Met een vijfde plaats op het wereldkampioenschap behoort ze tot de Europese top. Yulia maakt deel uit van de familie Dursin, waar iedereen danst. Veel van haar familieleden hebben een internationale overwinning op hun naam staan en ze krijgt ook les van enkelen van hen. Haar grote droom is om wereldkampioen disco te worden.

Lana en mama Isabelle (Roeselare)

De 17-jarige Lana volgt een pre-professionele dansopleiding aan de kunsthumaniora van Antwerpen. Alles in haar leven staat in het teken van dans. Ze volgt en geeft dansles en maakt daarnaast ook filmpjes op Tiktok. Lana danst verschillende stijlen, van disco tot hedendaagse dans, en heeft in totaal al minstens 110 bekers behaald, waarvan de helft voor de eerste plaats.

Ondanks haar goede presentaties is Lana best onzeker door de harde wereld van de dans, maar mama Isabelle doet er alles aan om haar zo goed mogelijk te helpen.

Iebe en papa Chris (Erembodegem)

De 16-jarige Iebe uit Aalst is een topdanser en heeft al meer dan vijftig overwinningen op zijn naam staan. Hij danst hiphop met invloeden uit de ruige Brusselse hiphop scène en werd in 2019 kampioen van België in de categorie Urban Solo. Papa Chris is leerkracht wiskunde en is in het weekend de steun en toeverlaat van zijn zoon op wedstrijden.

Shakira en papa Joannito (Kortrijk)

Shakira is met haar 18 jaar één van de grootste hiphop talenten van België. Ze haalde afgelopen zomer brons op het online Europees kampioenschap van IDO, de grootste dansfederatie ter wereld. Bovendien zit er in elke uitvoering een verhaal dat ze zelf schrijft en uitvoert. Haar papa Joannito staat altijd paraat. Hij gaat mee naar elke wedstrijd om foto’s te nemen en geschikte locaties te vinden om video’s op te nemen.


Dance Dreams, binnenkort op Play5 en Goplay
.

Toon meer

Gerelateerde berichten