Julie Colpaert serveert cocktail van beste buitenlandse reportages in Telefacts Zomer

ByLisa Paulussen

2 juni 2017

De zomer lonkt en dat betekent bij VTM de terugkeer van Telefacts Zomer, een vaste waarde tussen juni en eind augustus. VTM NIEUWS-journaliste Julie Colpaert is ook dit seizoen het gezicht van de reeks. Het actualiteitenmagazine is er vanaf 6 juni 2017 twee keer per week, telkens op dinsdag en donderdag om 22.00. Het aanbod is opnieuw zeer gevarieerd met een boeiende mix van ontroerende verhalen, actie, crime en glamour.

Julie Colpaert: “In Telefacts Zomer kiezen we dit jaar voor sterke, menselijke verhalen en enkele straffe, bekroonde reportages. Soms worden maatschappelijke thema’s aangekaart zoals internetpesten, maar evenzeer geven we een interessante blik achter de schermen van bijvoorbeeld de drukke all-in resorts in badsteden Benidorm en Torremolinos of een exclusieve inkijk in de wereld van de Britse Vogue, nog steeds hét toonaangevende magazine in de modewereld.”

© VTM
© VTM

 

In de eerste reportage van het seizoen, op dinsdag 6 juni, zetten de meest luxueuze restaurants ter wereld hun deuren open. Welke uitzonderlijke chef-koks streven hier dagelijks naar perfectie en hoe zorgt het personeel ervoor dat hun gasten de ervaring van hun leven beleven? Telefacts Zomer gluurt binnen bij ’s werelds duurste restaurant, Sublimotion op het feesteiland Ibiza, waar een virtuele lichtshow en 3D-projecties voor een digitaal, gastronomisch spektakel zorgen. Van Ibiza gaat het ook naar de Malediven, naar het tropische onderwaterrestaurant Ithaa. Daar eten gasten onder een glazen koepel, terwijl de haaien boven hun hoofd zwemmen. Ithaa is niet voor niets al verschillende keren uitgeroepen tot één van de mooiste restaurants ter wereld.

Telefacts Zomer, elke dinsdag en donderdag om 22.00 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.