Quantcast
Varia

Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkruisen Vlaanderen met Rode Neuzen Dag On Tour

Van 20 tot 26 november zetten Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro als vliegende reporters Rode Neuzen Dag in de kijker met Rode Neuzen Dag On Tour. Het trio roept iedereen in Vlaanderen op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag.

Dit jaar zet Rode Neuzen Dag vooral de leerkrachten en leerlingen in de kijker. Door de coronapandemie was er veel afstandsonderwijs en daarbij was de goede band tussen leerkrachten en leerlingen belangrijk. Het doel is om per school minstens één leerkracht op te leiden tot ‘Sidekick Sam’, een persoon bij wie leerlingen hun hart durven te luchten en iemand die problemen aanpakt.

Tijdens Rode Neuzen Dag On Tour worden er verschillende initiatieven in de kijker gezet en Qmusic, HLN en VTM brengen ook dagelijks verslag uit over het evenement. Daarnaast zal de hele tour en alle activiteiten ook live te volgen zijn op HLN LIVE en Qmusic zorgt voor een aangepaste programmatie.

Ik kijk er ongelooflijk naar uit om samen met Vincent en Laura mijn schouders onder dit mooie project te zetten. We roepen iedereen dan ook op om nu al een actie te registreren via rodeneuzendag.be, en wie weet zetten we jouw initiatief dan wel in de kijker tijdens de tour. 

Julie Van Den Steen

Het is eens iets anders, verslag uitbrengen vanop locatie en niet presenteren in de vaste studio in Vilvoorde. Maar ik vind het bijzonder spannend en zeer dankbaar om de initiatiefnemers van al die leuke acties voor mijn micro te halen.

Vincent Fierens

Zo fijn dat we met ons drietjes op pad gaan! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en hopelijk kunnen we samen massaal acties voor Rode Neuzen Dag genereren. 

Laura Tesoro

Om de leerkrachten maximaal te ondersteunen, ontwikkelt Rode Neuzen Dag een Rode Neuzen Academy, waar leerkrachten snel en eenvoudig exclusieve toegang krijgen tot allerlei tools om jongeren nog beter te ondersteunen.

Iedereen kan zijn of haar acties registeren via rodeneuzendag.be en maakt kans om hier meer over te vertellen bij Julie, Vincent of Laura. De opbrengst van de acties komt terecht in het Rode Neuzen Fonds van De Koning Boudewijnstichting voor de ontwikkeling van de Rode Neuzen Academy.

De Rode Neuzen Dag On Tour houdt tussen 20 en 26 november halt in verschillende steden van 7.00 uur tot 10.00 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur. Ontdek hieronder de voorlopige planning:

Zaterdag 20/11: Roeselare en Brugge
Zondag 21/11: Gent en Aalst
Maandag 22/11: Sint-Niklaas en Wijnegem
Dinsdag 23/11: Turnhout en Peer
Woensdag 24/11: Hasselt en Tienen
Donderdag 25/11: Leuven en Antwerpen
Vrijdag 26/11: Rode Neuzen Dag in Vilvoorde

Rode Neuzen Dag is een initiatief van VTM, HLN, Qmusic en Belfius. Wie een actie wil organiseren of een gift wil doen kan hiervoor terecht via rodeneuzendag.be

Rode Neuzen Dag On Tour, van zaterdag 20 november 2021 tot en met vrijdag 26 november 2021 van 7.00 uur tot 10.00 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur in verschillende Vlaamse steden.

Toon meer

Gerelateerde berichten