Quantcast
KidsMuziek

K3 blikt videoclip in van nieuwe zomersingle Beter als je danst

K3 heeft de videoclip van hun nieuwe zomersingle Beter als je danst opgenomen in Genk. Het is de allerlaatste videoclip met Klaasje en dit najaar kennen we haar vervanger of vervangster. De zomersingle Beter als je danst wordt uitgebracht op 12 mei, de videoclip op 14 mei.

Beter als je danst is een zomers nummer, waarmee Hanne, Marthe en Klaasje extra vrolijkheid willen brengen met een aanstekelijk en gemakkelijk dansje. Onder andere het gerestaureerde mijngebouw van Thor Central en het Molenvijverpark in Genk dienden als decor voor de opnames van de videoclip. 

Ook al is het nog zo gek, je zal zien dat je er van gaat glunderen. Met alles wat momenteel in de wereld gebeurt, wilden we een hyper-positief en prettig gestoord nummer maken in de hoop dat we mensen een klein beetje zien heen en weer wiegen en dansen. Net als altijd hebben we veel plezier met elkaar gemaakt en veel herinneringen opgehaald. Ik kijk er naar uit om in het najaar met Hanne en Marthe een afscheidstournee langs een aantal podia in Nederland te doen.”

Klaasje Meijer

“Het gaat er eigenlijk over dat je beter de moed niet in de schoenen moet laten zakken als het eens wat moeilijker gaat. Gooi je terughoudendheid overboord, dans, doe gek, vind het kind in jezelf terug.

Hanne Verbruggen

“Zeker in deze moeilijke tijden is het belangrijk om positief te blijven en waar je ook bent en wat je ook doet, doe het al dansend.

Marthe De Pillecyn

 De single Beter als je danst komt uit op 12 mei, de videoclip is voorzien voor 14 mei.

Toon meer

Gerelateerde berichten