Quantcast
Kids

Ketnet steunt Kom Op Tegen Kanker met Petnet

Op vrijdag 21 mei staat Ketnet in het teken van Kom Op Tegen Kanker en wordt de zender voor één dag Petnet. Met de actie worden kinderen aangespoord om met een Kom op tegen Kanker-pet naar school te gaan. Ook heel wat Bekende Vlamingen, zoals Alycia en Amelie uit de serie Meisjes, Bart Peeters, Xavier Taveirne, Siska Schoeters en Gilles De Coster zetten hun pet op.

Ketnet en Kom op tegen Kanker organiseren dit jaar voor de vijfde keer de actie De Pet op tegen Kanker om kinderen met kanker een hart onder de riem te steken. Kinderen en Bekende Vlamingen over het hele land zetten hun pet op en zijn solidair met elkaar. Met de opbrengst van de actie worden er allerlei initiatieven georganiseerd om kinderen met kanker een hart onder de riem te steken met bijvoorbeeld een pretpakket met spelletjes. Bovendien hebben de kinderen tijdens dit coronajaar meer nood aan positiviteit.

Om de dag af te sluiten geeft Ketnet vanaf 17.00 uur een sPETterende party met Omdat Het Kan Soundsystem! Het feest is te volgen op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Nadien geeft Karrewiet om 17.50 uur extra aandacht aan de actie De Pet Op Tegen Kanker.

Petnet, vrijdag 21 mei te volgen op het kanaal van Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app met een sPetterende party om 17.00 uur.

Toon meer

Gerelateerde berichten