Quantcast
Kids

Ketnet-wrapper Gloria Monserez speelt hoofdrol in laatste Ketnet Musical

Voor het zevende en laatste jaar werken Ketnet en Studio 100 samen aan een gloednieuwe Ketnet Musical. Ketnet Musical: De finale verschijnt vanaf het voorjaar van 2022 in de zalen. De musical wordt een grappige en muzikale afsluiter met Ketnet-wrapper Gloria Monserez in één van de hoofdrollen.

Ketnet Musical kent een laatste zevende editie en Ketnet-wrapper Gloria Monserez mag één van de volwassen hoofdrollen vertolken. Met Ketnet Musical gaat Ketnet samen met Studio 100 al enkele jaren op zoek naar jong musicaltalent. Die oproep levert telkens opnieuw een straffe cast op die maandenlang hard werkt om de musical in de zalen te brengen. Daarnaast biedt Ketnet met de laatste editie ook kansen aan kinderen met zang- en acteertalent.

Ik heb al heel mijn leven in een musical willen meespelen, dus dit is echt een kinderdroom die in vervulling gaat. Of de danspasjes gaan lukken is nog even spannend afwachten, maar ik heb er enorm veel zin in! Ik had niet gedacht dat mijn rol zo een lange naam ging krijgen, maar ik hoop dat de kleren even bombastisch zijn als de naam Gravin Berthilda van Silencio.

Ketnet-wrapper Gloria Monserez

Voor de zevende en laatste keer gaan we met Ketnet Musical op zoek naar nieuw jong talent. We willen jongeren de kans geven om in een veilige, goed omringde omgeving te kunnen groeien tot de talenten van morgen. Van MNM-dj Aaron Blommaert over Zita Wauters tot Francisco Schuster uit #LikeMe en nog vele anderen. Ze begonnen allemaal bij Ketnet Musical.

Netmanager van Ketnet Annemie Gulickx

Het verhaal

In Ketnet Musical: De finale wordt musicalactrice Fenne op de dag van haar première op magische wijze gekatapulteerd naar Het Land der Musicals. Hoflakei Jeroom ontvangt Fenne enthousiast. Zij zou als enige de jonge koning en ook het land van de ondergang kunnen redden. Want niemand minder dan de Gravin Berthilda van Silencio (Gloria Monserez) heeft vreselijke plannen. Kan Fenne haar stoppen?

Beluister via deze link het Ketnet Musical-lied Jij kan het, gezongen door Gloria Monserez.

Ketnet Musical: De finale, in het voorjaar van 2022 in de zalen en de zoektocht zal dit najaar te zien zijn op Ketnet. 

Ketnet Musical is een samenwerking tussen Ketnet en Studio 100. Meer informatie is terug te vinden op ketnetmusical.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten