Koppel huurders laat appartement achter met knuffel van Teigetje in De Vuilste Jobs van Vlaanderen

De Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG MediaDe Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG MediaDe Vuilste Jobs van Vlaanderen

VTM 2 neemt de kijkers in De Vuilste Jobs van Vlaanderen mee op een typische werkdag van cleaners Tim en Sandy. Zij staan voor een immense opdracht.

Een koppel huurders vertrekt plots met de noorderzon en laat daarbij het appartement en de garage tjokvol spullen achter, waaronder stinkende pampers, oude etensresten, een knuffel van Teigetje en zelfs een beschimmelde volle frietketel. Tijd om aan het boenen te slaan!

Eén keer per maand rukt straatveger André uit voor een speciale avondshift waarin hij op speurtocht gaat naar ongehoorzame burgers. Want wanneer de Oostendenaren hun vuilniszak te vroeg buitenzetten, scheuren de meeuwen ‘m gegarandeerd aan flarden. “In de zomer ligt het hier echt vol en zitten er soms 20 tot 30 meeuwen in te pikken! Da’s niet geestig”, vertelt André met een sappige West-Vlaamse tongval. Ontmaskeren André en zijn collega Michi al spittend door het afval de identiteit van de overtreders?

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, dinsdag 8 februari 2022 om 21.40 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.