Quantcast
FilmNetflix

Kürt Rogiers en Everon Jackson Hooi vervoegen cast van De Familie Claus 2

Kürt Rogiers (Lego MastersFamilie) en Everon Jackson Hooi (Goede Tijden Slechte TijdenBuladó) zullen een rol spelen in de Netflix original film De Familie Claus 2. Netflix en co-producenten Dingie en Dutch Filmworks maakten het nieuws bekend. 

Kürt Rogiers gaat de rol spelen van brandweerman die op een bijzonder moment terechtkomt bij de Familie Claus en Everon Jackson Hooi kruipt in de rol van Steven, een vader met een dochter die een hele speciale wens heeft voor de kerstman. De film is een vervolg op de Vlaams-Nederlandse kerstfilm De Familie Claus die sinds december 2020 op Netflix is te zien.

Naast Kürt Rogiers en Everon Jackson Hooi maken Jasmina Fall, Lauren Müller, Emma Moortgat, Jetty Mathurin, Sieg De Doncker en Elise Bundervoet hun opwachting in de familiefilm en ook de vaste castleden keren terug: Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Pommelien Thijs en Sien Eggers.

“Ik vind het een eer om deel uit te maken van De Familie Claus 2! Met de geweldige cast uit zowel België als Nederland hebben we ook dit jaar weer een prachtige kerstfilm voor alle leeftijden neergezet. Ik weet zeker dat het een film wordt waar we tijdens de feestdagen allemaal naar uit kunnen kijken.”

Everon Jackson Hooi

“Ik vind het geweldig om een kleine bijdrage te mogen leveren aan deze grote film. Ik was zeer aangenaam verrast door deze talentvolle jonge filmploeg. Het was de eerste keer dat ik op een set stond met Jan Decleir, wat ik als een bijzondere eer zie en het was een fijn weerzien met Bracha van Doesburgh, waar ik ooit Vet Hard mee speelde. Kerst wordt nog mooier dit jaar.”

Kürt Rogiers

Ontdek het verhaal van De Familie Claus 2 via deze link.

De Familie Claus 2, later dit jaar op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten