Quantcast
Netflix

La casa de papel deel 5 is vanaf 3 september beschikbaar op Netflix

Het laatste seizoen van de enorm populaire Spaanse reeks La casa de papel, komt vanaf 3 september op Netflix. De eerste vijf afleveringen zijn beschikbaar op vrijdag 3 september en de laatste vijf, drie maand later, op vrijdag 3 december.

La casa de papel is wereldwijd een groot succes. Fans zitten aan hun scherm gekluisterd om te kijken hoe de spannende en spectaculaire overval zal aflopen. De eerste vier delen zijn reeds beschikbaar op Netflix, maar vanaf vrijdag 3 september wordt het laatste deel er aan toegevoegd.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers van La casa de papel.

Het spannende laatste deel gaat verder waar deel vier is geëindigd. Het team van El Professor zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn er in geslaagd Lisbon te bevrijden, maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Bovendien heeft politieagente Sierra het meesterbrein El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan.

Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert en mondt uit op een regelrechte oorlog. Hoe zal het aflopen met El Professor en zijn team?

We schreven Deel 5 te midden van de pandemie en vonden dat we de verwachtingen van de 10 nieuwe afleveringen wat moesten bijstellen. We hebben alle mogelijke middelen ingezet om de eerste helft van Deel 5 de sensatie van een seizoensfinale te geven waarin The Gang zich verslagen voelt. In deel 2 focussen we ons meer op het emotionele luik van de personages. Het is een sentimentele reis die ons rechtstreeks verbindt met hun vertrek.

Álex Pina, maker van de serie

La casa de papel deel 5: eerste vijf afleveringen, vanaf vrijdag 3 september 2021 beschikbaar op Netflix.
La casa de papel deel 5: laatste vijf afleveringen, vanaf vrijdag 3 december 2021 beschikbaar op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten