Quantcast
Radio

Life of Marge is winnaar van Open Mic Hiphop van NRJ

Life of Marge gaat vanaf nu door het leven als de winnares van Open Mic Hiphop 2021 op NRJ. Margo Huysmans (22) won de finale van de 15-jarige David Danon (Wise The Child) en van de 21-jarige Keanu Nicoli (Keanu).

Margo Huysmans (22) uit Elewijt, Life of Marge, brengt Engelstalige chille hiphop en won de finale van de Open Mix Hiphop 2021 op NRJ. Dankzij haar overwinning mag ze een eerste single uitbrengen en hiervoor duikt ze in de studio van Fatty K (Ken Flamant, host van The Get Down op vrijdagavond). Daarnaast mag ze ook uitkijken naar een podiumplaats in het voorprogramma van de Nederlandse rapper Ashafar.

“Ze waren alle drie goed maar Life of Marge had nog iets meer confidence en haar woordkeuzes waren beter. Als je het voorprogramma van Ashafar mag doen, doe dan meer dan dat: ga met iederéén praten backstage. Connecties leggen is 70% van je succes in de muziekscene. Het talent heb je al, de rest gaat via de backstage.”

Juryvoorzitter Daniël Busser

“We zijn heel blij dat we in deze nog steeds niet zo zekere tijden deze generatie een podium hebben kunnen geven. Dat werd duidelijk geapprecieerd, want nooit eerder schreven zoveel kandidaten zich in voor één van onze Open Mics (Hiphop en voordien ook al Comedy). Als je ziet hoe die kandidaten zich smijten en de kans echt heel hongerig grijpen, kunnen wij alleen maar mee supporteren en hen àllemaal alle succes van de wereld toewensen.”

Programma manager Nathalie Delporte

Toon meer

Gerelateerde berichten