Quantcast
Varia

‘Lisa’ van 1 tot 5 maart 2021

‘Lisa’ is – na ‘Sara’, ‘LouisLouise’, ‘David’ en ‘Ella’ – de vijfde telenovelle van VTM. Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

Maandag 1 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 26: Lisa’s nieuwe job

Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk. Lisa raadt Katja aan om Jonas te stimuleren zelf creatief te zijn, maar dat loopt op een sisser af. Wanneer Gert zich via de chat voordoet als Lisa en Katja valse tips geeft, wordt de kloof tussen de twee zussen nog groter. Katja heeft Lars’ hulp nodig en ze faket daarvoor vroegere gevoelens, waardoor Lars’ hart een tweede keer gebroken wordt.

Dinsdag 2 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 27: Alle remmen los

Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten. De twee komen beter overeen dan verwacht, vooral wanneer Remco ontdekt dat Jelle op mannen valt en hij zijn jaloezie eindelijk kan loslaten. Suzanne besluit om samen met Nina de catering voor het Massa-evenement te doen. Ze schakelt daarbij de hulp in van John. Op het evenement denkt Gert Lisa te kunnen helpen ontspannen door haar alcohol te laten drinken. De onervaren Lisa kent haar limieten niet en drinkt zich helemaal zat.

Woensdag 3 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 28: Lisa heeft een kater

De dronken Lisa wordt tijdens het bedrijfsfeest door Jonas onder een koude douche gezet. Daar voelt Lisa eindelijk de moed om hem haar liefde te verklaren. Met enorm veel spijt schrijft ze hem de volgende dag een brief waarin ze haar dronken bekentenis ontkracht. Eenmaal de brief in diens postvak ligt, komt ze er erachter dat het Gert was die aan de andere kant van het douchegordijn stond. En tot nog grotere verbazing van Lisa, bekent Gert zijn liefde ook aan haar. Na het grote succes van het event op Massa zijn Mark en Dorine in hun nopjes. Ze zijn er weer van overtuigd dat ze een goed team vormen met hun hele gezin. Remco slooft zich uit in de hoop zijn betaalde job bij Massa terug te krijgen, maar zijn moeite wordt niet beloond.

Donderdag 4 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 29: Lisa creëert Stille Kracht

Lisa probeert te ontsnappen aan Gert, die sinds haar misplaatste liefdesverklaring gelooft dat ze een mooi koppel zouden vormen. Wanneer hij haar probeert te kussen, slaat Lisa hem in zijn gezicht. Katja heeft Lisa’s brief aan Jonas gevonden, waarin ze haar liefdesverklaring teniet doet, en gebruikt de brief als chantagemiddel om Lisa’s ideeën te kunnen gebruiken. Bang om ontslagen te worden door Gert, vindt Lisa een luisterend oor bij Mikhel, die haar een cool internetforum introduceert voor mensen in de reclamewereld. Lisa creeërt een anoniem profiel op het forum met een eigen avatar en ontmoet een andere gebruiker, ‘Naviad’, met wie ze meteen een klik voelt.

Vrijdag 5 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 30: Lisa is model

Katja heeft ernstige huiduitslag en kan de shoot voor de ‘Luna’-campagne niet meer doen. Pilar en Jelle overhalen Lisa om model te staan voor enkele foto’s. Zij gaat akkoord zolang ze maar onherkenbaar is op de foto’s. Wanneer ze de foto’s aan Mikhel voorlegt om Jelle’s fotografisch talent te tonen, blijkt ze toch niet zo onherkenbaar te zijn als gedacht. Lisa’s band met ‘Naviad’ wordt steeds sterker. Jonas merkt dat hij goed overeenkomt met ‘Stille Kracht’ en raakt steeds meer geïntrigeerd door haar. Dorine en Mark bereiden zich voor op de citytrip. Jelle en Pilar hebben de 24uur-challenge succesvol volbracht. Remco vraagt Jelle om raad. Hij wil weten hoe Jelle aan zoveel volgers geraakt. Jelle zegt dat ‘sexy’ altijd werkt.

‘Lisa’, elke weekdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van ‘Lisa’ op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten