Quantcast
Film

Live-action film Cruella krijgt vervolg met Emma Stone

De eerste live-action film van de Disney-prent Cruella loopt momenteel in de zalen, maar er is al een vervolg op komst. Emma Stone zal ook opnieuw de hoofdrol van hoofdpersonage Cruella de Vil vertolken in de aankomende sequel.

Met een opbrengst van maar liefst 188 miljoen wereldwijd is de eerste live-action film van Cruella een groot succes. Disney maakte de plannen voor een sequel bekend en volgens nieuws-en entertainment website Deadline Hollywood zijn de onderhandelingen met Emma Stone nu ook afgehandeld. De actrice zal in de sequel te zien zijn als Cruella de Vil en ook regisseur Craig Gillespie en scenarist Tony McNamara blijven paraat.

Wanneer de sequel zal verschijnen en of die zowel in de cinema als op Disney+ tegen betaling uitgebracht wordt, is voorlopig nog niet bekend. Volgens Disney CEO Bob Chapek wordt er per film bekeken welke releasemethode het beste is. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Cruella is nog steeds te bekijken in de bioscoop en vanaf vrijdag 27 augustus 2021 gratis beschikbaar voor alle abonnees van Disney+.

Lees ook: Modewinkel VIER ANTWERP zet Disney film Cruella in de kijker op etalage

Toon meer

Gerelateerde berichten