Quantcast
Varia

Lost Without You van Regi & Pauline is de song voor Rode Neuzen Dag 2021

Na het aangrijpende Vechter van Regi & Camille vorig jaar, verrast Regi Rode Neuzen Dag met Lost Without You met Pauline. Het nummer is origineel van Freya Ridings, maar werd speciaal voor Rode Neuzen Dag in een nieuw jasje gestoken.  De Liefde voor Muziek Special voor Rode Neuzen Dag wordt op 26 november om 20.40 uur uitgezonden op VTM.

De inspiratie voor het Rode Neuzen Dag-nummer ontstond bij het persoonlijke verhaal van de 16-jarige Brent en zijn dankbaarheid voor zijn leerkracht wiskunde, Francine. Door perfectionisme en een laag zelfbeeld kreeg Brent te maken met paniekaanvallen tijdens de examens. De camera aanzetten tijdens de online lessen vond hij heel confronterend en hij ontwikkelde een eetstoornis door zijn onzekerheid.

Tot op de dag van vandaag draagt Brent de gebeurtenissen met zich mee, maar zijn leerkracht Francine hielp hem door de moeilijke periode met ademhalingsoefeningen tijdens de angstaanvallen en gaf hem ook de raad om professionele hulp te zoeken. Zonder de steun van familie, vrienden en zijn leerkracht Francine zou hij niet staan waar hij vandaag staat.

Heel fier dat we iets moois hebben mogen maken voor Brent en zijn leerkracht Francine. Brent zou ook effectief ‘lost’ geweest zijn, moest Francine niet de extra tijd in hem hebben gestoken gedurende de moeilijke online-les periode. Ik hoop dat dit nummer veel mensen een hart onder de riem kan steken, en vaak zal gebruikt worden om iemand muzikaal in de bloemetjes te zetten”.

Regi

Bekijk hieronder een preview van de live versie van Lost Without You:

Lost Without You van Regi & Pauline, live op zaterdag 20 november 2021 op de start van Rode Neuzen Dag On Tour in Roeselare.
De Liefde voor Muziek Special, vrijdag 26 november 2021 om 20.40 uur op VTM.

Lees ook: Rode Neuzen Dag On Tour stuurt gigantische Rode Neus op pad door heel Vlaanderen

Toon meer

Gerelateerde berichten