Luk Alloo laat dutje in de bioscoop door niets of niemand verstoren

ByLisa Paulussen

5 november 2017

Dat Jens tot veel in staat is, dat hebben de kijkers al kunnen vaststellen. Maar voor sommige problemen volstaat een man alleen niet. Jens schakelt dan ook heel wat volk in om Sandy Tura te helpen. Zij wil duidelijk maken aan haar man Luk Alloo dat het niet oké is om elke keer in slaap te vallen in de cinema. Alle irritante bioscoopbezoekers ten spijt, Luk laat zijn dutje niet verstoren. Al is er volgens hem geen probleem: “Ik ben niet in slaap gevallen, enkel ingedommeld.” Oordeel vooral zelf. 

Mama Wendy is nog niet klaar om oma te worden. Het is dan ook van groot belang dat haar zoon Dylan veilig vrijt. Een mama die die boodschap overbrengt, dat is gênant. Dus roept ze Jens’ hulp in… en die maakt het nog gênanter. Een onhandelbare tweeling, een grote penis en veel condooms, meer is er niet nodig om een 16-jarige jongen duidelijk te maken dat hij veilig moet vrijen. En zeker niet om hem door de grond te laten zakken van schaamte.

De nieuwe man, hij bestaat. Al kan Sonja daar niet over meespreken. Haar man Eric doet niets in het huishouden, maar dan ook helemaal niets. Sonja heeft al alles geprobeerd om hier verandering in te brengen, zonder succes. Tijd voor een nieuwe aanpak. Zelfde boodschap, andere boodschapper: Jens Dendoncker. Tijdens een initiatieles yoga worden heel bijzondere poses uitgevoerd: in de luie zetel liggen, wiegen als het gras dat al weken geleden moest afgereden worden, over de wasmand met ongestreken kleren stappen, om maar te zwijgen over de vloeiende beweging ‘neerwaarts kijkende hond, opwaarts kijkende hond, luie hond’. En vooral in dat laatste blijkt Eric erg bedreven. De yogalerares is alleszins onder de indruk: “Dit is een bijna professioneel niveau van luie hond”. 

Drie kinderen opvoeden, werken als tandartsassistent, zelfstandige zijn in bijberoep, het huishouden doen en de tuin op orde houden: dat kan toch niet allemaal door één persoon gedaan worden. De arbeidsinspectie stuurt Inspecteurs Jens en Janne op controle. Krijgt Nadia hulp van de kaboutertjes of is zij gewoon de strafste mama van de wereld?

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, maandag 6 november om 20.35 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.