Quantcast
Radio

Maarten & Dorothee vieren 1000ste show op Qmusic met dé zotste giveaway ever

Sinds september presenteren Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe de ochtendshow van Qmusic, maar ze zijn al veel langer een radio-duo én beste vrienden. De Q-luisteraars hoorden de twee vanmorgen voor de 999ste keer samen op de radio, dus maken Maarten & Dorothee morgen De 1000ste Show en vieren ze dat met een zótte giveaway.

Tijdens de ochtendshow wint elke beller die op de radio komt tussen 07.00 uur en 09.00 uur namelijk niets minder dan een gloednieuwe auto.

“1000 radio-uitzendingen samen, het is een zot aantal. Met deze speciale show in aantocht zijn we beginnen denken hoe we onze luisteraars kunnen bedanken om al die jaren zo talrijk naar ons te luisteren. En dan kwam het maffe idee om een ongeziene giveaway op poten te zetten en een auto weg te geven… aan élke beller die tussen 07.00 en 09.00 op de radio komt. Er kwamen de voorbije dagen al gigantisch veel reacties van luisteraars binnen die klaar zijn om morgenvroeg naar ons callcenter te bellen. We hebben er zoveel zin in om onze 1000ste show samen met hen te vieren. Dus bellen, bellen, bellen is de boodschap!”

Maarten & Dorothee

Maar hoe geraak je morgen tussen 07.00 uur en 09.00 uur op de radio om een auto te winnen? Maarten & Dorothee hebben daarvoor de hulp ingeroepen van Regi Penxten en Sergio Quisquater om in een video de do’s-and-don’ts te verklappen. Zo vertellen ze dat ‘0800 34567’ het enige telefoonnummer is dat de Q-luisteraars moeten onthouden en dat een volle batterij en goede ontvangst natuurlijk een absolute must zijn.

Bekijk de video over de do’s-and-don’ts hier:

De 1000ste show van Maarten & Dorothee, woensdag 9 juni 2021 tussen 06.00 uur en 10.00 uur bij Qmusic.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten