Quantcast
Radio

Maarten en Dorothee reiken THX To You Awards uit

Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee deelden vandaag de THX To You Awards uit op de 20ste verjaardag van Qmusic. Daarnaast werden de volledige week de beste hits uit de voorbije twee decennia gedraaid om uit te komen op de ultieme nummer 1 van 20 jaar Qmusic. Het beste nummer werd samen met zeven andere awards, uitgereikt tijdens de THX To You Awardshow.

Afgelopen week stond volledig in het teken van de THX To You Top, ter ere van 20 jaar Qmusic. Vandaag werden er acht THX To You-awards uitgereikt door Maarten en Dorothee op een spectaculaire award show. Justin Timberlake won de award van het beste nummer uit 20 jaar Qmusic met Can’t Stop The Feeling. Clouseau bracht samen met zanger en Q-dj Sean Dhondt een eigen live-versie van het nummer.

Naast de award voor het beste nummer uit 20 jaar Qmusic werden er nog zeven andere awards uitgereikt, waaronder: Beste Belgische live performance (Bazart), Grootste Vlaamse solo-artiest (Stan Van Samang), Grootste Vlaamse Band (Clouseau), Foutste nummer (Heb Je Even voor Mij van Frans Bauer), Beste Internationale live performance (P!nk met Dear Mr. President), Beste Q-luisteraar (alle Q-luisteraars) en Best Luisterende Gemeente (Hasselt).

Opvallend, de award voor de Beste Q-luisteraar ging naar niet één, maar naar alle Q-luisteraars, want samen zorgden ze ervoor dat alle feestjes, optredens, live-shows, acties en wedstrijden steevast een groot succes waren. Hasselt mocht de award voor de Best Luisterende Gemeente uit 20 jaar Q opstrijken. Met maar liefst 1 op 4 luisteraars die dagelijks naar Qmusic luisteren, is het de Best Luisterende Q-Gemeente van het land.

Qmusic-dj Jolien Roets trok met een partybus naar Hasselt en de twintig luisteraars die het snelst bij de bus geraakten, mochten instappen en meerijden richting de award show in Vilvoorde. Na afloop van de THX To You Awardshow was er een THX To You After Party met Q-dj Vincent Fierens en live-optredens van Bazart, Ofenbach, Lost Frequencies, Regi en Clouseau.

Ontdek hieronder een volledig overzicht van alle winnaars:

  • Beste Q-luisteraar uit 20 jaar Q: Alle Q-luisteraars 
  • Grootste Vlaamse solo-artiest uit 20 jaar Q: Stan Van Samang
  • Best Luisterende Gemeente uit 20 jaar Q: Hasselt 
  • Grootste Vlaamse Band uit 20 jaar Q: Clouseau
  • Beste Belgische live performance uit 20 jaar Q: Bazart
  • Foutste nummer uit 20 jaar Q: Heb Je Even Voor Mij van Frans Bauer 
  • Beste Internationale live performance uit 20 jaar Q: P!nk met Dear Mr. President
  • Dé nummer 1 uit 20 jaar Q: Justin Timberlake met Can’t Stop The Feeling

Internationale Happy Birthday

Qmusic ontving de afgelopen week ook felicitaties van verschillende internationale artiesten zoals: Ed Sheeran, Jason Derulo, Sean Paul, Black Eyed Peas, Alvaro Soler, Armin van Buuren, James Blunt en Dean Lewis.

Bekijk hieronder de video met felicitaties:

Toon meer

Gerelateerde berichten