Mannen en machinegeweren

ByLisa Paulussen

3 april 2017

Harry wordt 50 en dat moet gevierd worden. Als opwarmertje gaat hij samen met zijn beste vrienden grof geschut uitproberen in de woestijn van Nevada. Volautomatische wapens die in België strikt verboden zijn. Harry trakteert daarna op een etentje in zijn favoriete restaurant in Montreal. En daar blijkt hij een persoonlijke kluis te hebben vol luxegoederen.

Dankzij haar moeder kon Melissa haar grote droom realiseren: ze kreeg namelijk een boetiek cadeau. Voor Melissa is er nu een belangrijke dag aangebroken, want vandaag lanceert ze haar eigen merk ‘Les filles d’Anvers’ op de catwalk. Maar eerst gaat ze samen met haar mama nog even relaxen in de wellness.

Peter heeft een afspraak met de man aan wie hij zijn bedrijf verkocht, de miljardair van moederbedrijf Compu Group Medical. Peter, “the man without a degree”, is toch een beetje nerveus voor de meeting.

The Sky is the Limit, dinsdag 4 april om 20.35 uur bij VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.