Quantcast
Varia

Marc-Marie Huijbregts aangevallen op fiets in Amsterdam

De Nederlandse cabaretier Marc-Marie Huijbregts (56) is vrijdagochtend aangevallen op zijn fiets in Amsterdam. De BN’er verklaart dat hij hard in zijn gezicht werd geslagen door een voorbijganger. Hij is in ons land vooral bekend door De Slimste Mens Ter Wereld en als Jaap Mengelmoes in Samson & Gert.

De cabaretier was aan het fietsen over de Amsterdamse Herengracht. Toen hij een wagen probeerde voorbij te steken, rinkelde hij zijn bel en draaide de bestuurder zijn kant op. Vervolgens zou er een vrouw zijn uitgestapt, die hem begon uit te schelden en hem nadien ook hard in het gezicht sloeg. Marc-Marie Huijbregts bevestigt dat het niet om een homofobe aanval ging, maar louter over verkeersagressie.

“Er werd natuurlijk uiteindelijk ‘vieze homo’ geroepen, maar het echtpaar viel me niet aan omdat ik homo ben, maar vanwege mijn fietsbel.”

Marc-Marie Huijbregts

Huijbregts heeft de politie reeds ingelicht en is ook op zoek naar een getuige die het incident zag gebeuren. Hij doet de oproep op Twitter en laat ook weten dat hij ondertussen in orde is.

Toon meer

Gerelateerde berichten