Matthieu Sys gaat de criminele tour op

ByLisa Paulussen

11 november 2018

Wie is Mozes? De spanning stijgt bij de kijkers thuis én in de gemeenschap, die Mozes steeds meer adoreert. Zo oogst hij onder andere lof bij ‘De Kameraden’, een sekte die zelf ook volgens de 10 geboden leeft en Mozes een bron van inspiratie vindt. Mozes speelt daar handig op in, door de sekte te belasten met een opdracht, want hij wil dat ze hem helpen bij zijn laatste gebod: ‘begeer nooit iemands goed’. En daarbij wordt iemand die Vicky dierbaar is ongewild betrokken, met desastreuze gevolgen…

In deze tiende aflevering van 13 Geboden is een grote terugkerende gastrol weggelegd voor Matthieu Sys (sektelid Lukas), bekend van o.a. Amigo’s, Professor T., In Vlaamse Vleden en De Ridder.

Aflevering 10 van 13 Geboden op maandag 12 november 2018 om 21.50 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.