Quantcast
Streamz

Memesvantstad neemt Streamz account over op Instagram na ban

De populaire Instagrampagina memesvantstad werd door Instagram voor dertig dagen offline gehaald, maar Streamz geeft de makers achter memesvantstad exclusieve toegang tot hun Instagramaccount. De nieuwe memes onder het Instagramaccount van Streamz zullen over het derde seizoen van Mocro Maffia gaan.

De populaire Instagrampagina memesvantstad sprokkelde op anderhalf jaar tijd zo een 100.000 volgers bij elkaar, maar afgelopen woensdag werd het platform toch voor dertig dagen offline gehaald. Instagram kan zo een ban uitdelen omdat posts ingaan tegen de richtlijnen van het platform, of omdat er door verschillende gebruikers wordt gerapporteerd.

Intussen zijn er veel nepaccounts die doen alsof ze memesvantstad zijn en daarom geeft Streamz hem een kans om hun Instagramaccount over te nemen. Zo kunnen fans toch uitkijken naar nieuwe memes, die over het nieuwe seizoen van de Nederlandse reeks van Mocro Maffia zullen gaan.

Bekijk via deze link de video van de takeover van memesvantstad.

Mocro Maffia ambassadeur

Als Mocro Maffia ambassadeur maakte memesvantstad ook een selectie uit zijn favoriete titels op Streamz. Ontdek hieronder zijn top 10:

1. Mocro Maffia
2. The Godfather
3. Patser
4. John Wick 
5. John Wick Chapter 2 
6. John Wick Chapter 3 Parabellum
7. Shrek 2
8. The Wolf of Wall Street 
9. The Dictator
10. Cast Away

Toon meer

Gerelateerde berichten