Quantcast
Netflix

‘Misfit 3: De Finale’ binnenkort te zien op Netflix

‘Misfit’-fans opgelet! Netflix kondigt in samenwerking met Splendid Film en NewBe aan dat het laatste deel van de succesvolle ‘Misfit’-reeks binnenkort naar Netflix komt.

De film is geregisseerd door Erwin van den Eshof en de cast van ‘Misfit 3: De Finale’ bestaat onder meer uit Djamilla, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Jill Schirnhofer, Bente Fokkens, Nienke van Dijk, Tinne Oltmans, Nick Schilder, Jeroen van Koningsbrugge, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder en Rico Verhoeven.

Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen zelfs optreden tijdens een grote nationale liveshow. Totdat na het samengaan van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op Hoogland belandt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans). Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie probeert terug te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA’s, te winnen.

“Bij elke aankondiging van een nieuwe ‘Misfit’-film stromen er altijd direct honderden vragen binnen wanneer de film op Netflix te zien is. Om nu aan te kunnen kondigen dat ‘Misfit 3’ als original film naar Netflix komt voelt daarom niet alleen heel logisch, maar vooral ook als iets waarvan we weten dat alle ‘Misfit’-fans in Nederland en België heel erg blij gaan worden. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch dat we alsnog een groot publiek kunnen bereiken met onze film binnen afzienbare tijd.’’

Jeroen Koopman (NewBe) en Thomas Wolff (Splendid Film)

“Met veel trots kondigen we aan dat Misfit 3: De Finale als Netflix original film te zien zal zijn in Nederland en België. De eerste twee films zijn razend populair onder fans en we kunnen daarom niet wachten om het laatste deel met hen te delen.”

Janey van Ierland (Manager Acquisitions & Co-Productions bij Netflix)

‘Misfit 3: De Finale’ zal in het voorjaar van 2021 te zien zijn op Netflix. 

Toon meer

Arno Tierens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten