Quantcast
Streamz

Mocro Maffia seizoen 3, vanaf 1 juli op Streamz

Het derde seizoen van de Nederlandse misdaadreeks Mocro Maffia, is vanaf donderdag 1 juli te zien op Streamz. De trailer belooft meer actie, drama en familieconflicten dan de vorige twee seizoenen. De Belgische acteur Saïd Boumazoughe (Patser) vertolkt opnieuw de rol van Achraf.

In de fictieve Nederlandse misdaadserie maken drie beste vrienden Romano (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar) en De Paus (Achmed Akkabi) de overstap van kleine criminaliteit naar het grotere werk en zo hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie en ruzie, valt de vriendengroep echter uit elkaar en komen ze recht tegenover elkaar te staan. De gemoederen laaien hoog op en niemand is veilig in de strijd om de troon.

Seizoen 3

Opgelet: Dit stuk bevat spoilers van het tweede seizoen van Mocro Maffia.

Het derde seizoen gaat verder waar seizoen 2 stopte: Potlood neemt het op tegen Paus, wiens organisatie nu onder leiding staat van Tatta (Robert de Hoog). Na haar persoonlijke wraak op Taliban neemt Nadira (Nora El Koussour) wraak voor haar twee geliquideerde broers en vindt daarin de hulp van Eiffel (Achmed el Jennouni).

Haar neef Adil (Walid Benmbarek) zit ondertussen in de gevangenis, waar hij worstelt met een dilemma als hij ontdekt dat Taliban (Aziz Akazim) in hetzelfde gevangenisgebouw zit. In seizoen 3 krijgen we meer inzicht in de hoofdpersonages en worden we voorgesteld aan enkele nieuwe gezichten.

De serie is ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Het entourage van de drie cocaïne handelaars wordt gespeeld door onder andere Illiass Ojja, Charlie Chan Dagelet, Sjoerd Fleur, Khalid Alterch. Ook de Belgische acteur en rapper Saïd Boumazoughe (‘Patser’) is opnieuw te zien in seizoen 3 als Achraf Makhloufi.

Komtgoed

Samen met het derde seizoen verschijnt ook de zevendelige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed op Streamz. De nieuwe reeks speelt zich af tussen het tweede en derde seizoen van Mocro Maffia en neemt een andere wending. Het nieuwe personage Komtgoed (Marouane Meftah) staat hierin centraal. Na een mislukte reddingspoging van Muis komt hij steeds dieper in de problemen.

Mocro Maffia is een productie van Videoland. 

Mocro Maffia, seizoen 3, vanaf donderdag 1 juli op Streamz.

Toon meer

Gerelateerde berichten