Quantcast
Film

Mogelijk opnieuw uitstel voor nieuwe James Bond-film No Time to Die

De langverwachte James Bond-film No Time to Die, komt normaal gezien in september in de cinemazalen, maar mogelijk is er opnieuw uitstel opkomst. Volgens fan website MI6 HQ zou deze datum nog kunnen opschuiven om uit de kosten te geraken. Dat schrijft het Britse dagblad The Daily Express. Daniel Craig vertolkt de hoofdrol en ook Rami Malek, Ana de Armas, Lashana Lynch, Ralph Fiennes en Jeffrey Wright zullen te zien zijn in de film.

De release van de nieuwe James Bond-film No Time to Die, was normaal gezien gepland voor oktober 2019, maar corona gooide roet in het eten. Ook de nieuwe datum, september 2021, is volgens de fan website MI6 HQ nog niet zeker. De film kent een zeer hoog budget en zou daarmee het duurste zijn uit de hele Bond-reeks.

791 miljoen

De film wordt uitgebracht onder filmstudio MGM, die maar liefst 50 procent van de wereldwijde opbrengst van de tickets ontvangt. Met dat plaatje, zou No Time to Die een riant bedrag van minstens 791 miljoen euro moeten opbrengen en dat is geen simpele opdracht. Op dit moment komt enkel Fast and Furious 9 in de buurt met een opbrengst van 547 miljoen euro.

In 2022 viert de Bond-reeks zijn 60-jarig bestaan. Als de film wordt uitgesteld naar 2022 dan zou de ticketverkoop kunnen stijgen, net zoals de release van Skyfall in 2012. De franchise vierde dan het 50-jarig bestaan.

Of de releasedatum werkelijk wordt uitgesteld, weten we hopelijk binnenkort. Wordt vervolgd.

No Time To Die, voorlopig in september 2021 in de cinemazalen.

Toon meer

Gerelateerde berichten