Quantcast
NetflixStreaming

Netflix deelt officiële trailer Red Notice

Netflix lanceert de officiële trailer van de nieuwste Netflix-Original Red Notice. Het is de grootste en meest actievolle film op Netflix ooit. Red Notice is vanaf vrijdag 12 november 2021 wereldwijd te zien op Netflix.

Inhoud

Naar aanleiding van een Red Notice van Interpol, een wereldwijde waarschuwing om ’s werelds meest gezochte personen op te sporen, wordt FBI top-profiler John Hartley (Dwayne Johnson) op de zaak gezet. Zijn grootschalige zoektocht brengt hem bij een gewaagde overval waar hij verplicht moet samenwerken met ‘s werelds beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om gezamenlijk de meest gezochte kunstdief ter wereld, “The Bishop” (Gal Gadot), op te pakken. Hun daaropvolgende turbulente trip volgt het trio over de hele wereld, van de dansvloer naar een afgelegen gevangenis, tot diep in de jungle. Maar de allergrootste uitdaging is wel dat ze constant met elkaar opgescheept zitten.

Cast & Crew

Red Notice is geregiseerd en geschreven door Rawson Marshall Thurber en geproduceerd door Beau Flynn voor FlynnPictureCo. Ook Dwayne Johnson, Dany Garcia en Hiram Garcia voor Seven Bucks Productions en Rawson Marshall Thurber waren er voor de productie. De cast bestaat uit Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Ritu Arya en Chris Diamantopoulos.

Toon meer

Inte Moeyersons

Redactrice

Gerelateerde berichten