Quantcast
Netflix

Netflix geeft beelden en personages vrij van Sky Rojo seizoen 2

Na de trailer geeft Netflix nu ook nieuwe beelden en de korte inhoud vrij van het tweede seizoen van Sky Rojo. We delen graag meer details en info van de personages. Sky Rojo seizoen 2 is vanaf vrijdag 23 juli te zien op Netflix.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers van Sky Rojo.

Vorig seizoen ontsnapten de hoofdpersonages van Sky Rojo aan allerlei gevaren in een poging om koste wat kost in leven te blijven. Dit seizoen worden de rollen omgedraaid en gaan de meisjes achter Romeo, Moisés en Christian aan.

Ontdek hieronder meer informatie over de personages van seizoen 2:

Coral (Verónica Sánchez)

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we Coral wanhopig vechten om Romeo in leven te houden in Club Las Novias. In het nieuwe seizoen zint ze op wraak op Romeo met een plan op leven en dood. Wendy en Gina staan aan haar zijde.

Romeo (Asier Etxeandia)

In de nieuwe afleveringen zien we hoe Romeo blijft zoeken naar de meisjes en dan vooral naar Coral, door wie hij steeds meer geobsedeerd raakt. Ondertussen besluiten Christian en Moisés afstand van hem te nemen, maar Romeo zet alles op alles om zijn familie bij elkaar te houden, zelfs als daar geweld voor nodig is.

Moisés (Miguel Ángel Silvestre)

In het tweede seizoen blijft Moisés twijfelen over zijn bestaan als crimineel. Hij blijft de meisjes achtervolgen, maar wordt verscheurd door zijn loyaliteit aan Romeo en zijn gevoelens voor Coral, die zijn plannen in de war schopt en zijn leven op zijn kop zet. 

Wendy (Lali Espósito)

Aan het einde van het eerste seizoen was ze ernstig gewond, waardoor ze nu zweeft tussen leven en dood. Vastbesloten om wraak te nemen op haar pooiers, probeert ze de woede en haat los te laten die voortkomen uit de pijn die anderen haar hebben aangedaan.

Gina (Yany Prado)

Gina is nog steeds de meest onschuldige van de drie vriendinnen, al neemt ze in het nieuwe seizoen meer de touwtjes in handen. Bovendien wordt ze ook besluitvaardiger. Zonder twijfel gaat ze akkoord met het wraakplan, klaar om aan de zijde van Coral en Wendy te blijven staan.

Christian (Enric Auquer)

Christian is niet in staat zijn impulsen te beheersen. Naast zijn meest agressieve en onmenselijke kant, krijgen we nu zijn meest kwetsbare kant te zien. Hij trekt echter zijn leven in twijfel en zoekt een uitweg, ver weg van de club. Alleen is het niet zo eenvoudig om als crimineel het verleden achter te laten.

Sky Rojo seizoen 2, vanaf vrijdag 23 juli op Netflix.

Lees ook: Ontdek de trailer van Netflix Original Sky Rojo seizoen 2

Toon meer

Gerelateerde berichten