Quantcast
FilmNetflixTrailer

Netflix lanceert trailer Don’t Look Up met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio

Netflix heeft zonet de officiële trailer bekendgemaakt van Don’t Look Up met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio. De film is vanaf woensdag 8 december te zien in de Belgische cinemazalen en vanaf vrijdag 27 december op Netflix.

In Don’t Look Up doen astronomiestudente Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Ze ontdekken dat de komeet op directe koers ligt naar de aarde en ze moeten een manier vinden om de mensheid te redden.

Met de hulp van Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) beginnen Kate en Randall aan een mediatour die hen van het kantoor van de onverschillige President Orlean (Meryl Streep) en haar onderdanige zoon en stafchef, Jason (Jonah Hill), naar de radioshow The Daily Rip brengt, gepresenteerd door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry).

Met nog slechts zes maanden te gaan tot de komeet de aarde inslaat, moet de 24-uurs nieuwscyclus in goede banen geleid worden. Kate en Dr. Randall proberen bovenal de aandacht te trekken van het publiek, dat door sociale media geobsedeerd is.

Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi (aka Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley, Cate Blanchett en Meryl Streep.

Don’t Look Up, vanaf woensdag 8 december in een aantal geselecteerde Belgische cinemazalen en is vanaf vrijdag 24 december te streamen op Netflix.

Lees ook: Ontdek de teaser trailer van Netflix-film Don’t Look Up met sterrencast

Toon meer

Gerelateerde berichten