Quantcast
Netflix

Netflix maakt nieuwe cast van The Witcher 2 bekend

De fantasy-serie The Witcher is sinds december 2019 reeds te zien op Netflix, maar nu maakte Netflix ook de cast voor seizoen 2 bekend. Onder andere Adjoa Andoh (Bridgerton) en Graham McTavish (Outlander en The Hobbit) zullen te zien zijn in het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van The Witcher vertelt het verhaal van Geralt of Rivia (Henry Cavill) die ervan overtuigd is dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden. Geralt brengt prinses Cirilla ondertussen naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla ook beschermen tegen de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

De vaste cast zal aangevuld worden met enkele nieuwe gezichten:

Yasen Atour als Coen, Agnes Born als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Basil Eidenbenz als Eskel, Aisha Fabienne Ross als Lydia, Kristofer Hivju als Nivellen, Mecia Simson als Francesca, en Kim Bodnia als Vesemir.

In het tweede seizoen zien we de volgende bekende gezichten terug: 

Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Lilly Cooper, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer en Therica Wilson-Read.

De releasedatum en de eerste beelden zullen later bekend gemaakt worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Toon meer

Gerelateerde berichten