Quantcast
Netflix

Netflix onthult langverwachte trailer van het vijfde deel van La casa de papel

100 uur voelt aan als 100 jaar voor Tokyo in de officiële trailer van de eerste reeks afleveringen van La casa de papel: Deel 5. In de trailer zien we De Professor die onthult dat de regenwatertank is ontdekt en bereidt Colonel Tamayo zich voor op het leger dat de Spaanse Bank gaat binnenvallen.

De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisbon (Itziar Ituño) te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra (Najwa Nimri) heeft De Professor (Álvaro Morte) gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

De eerste vijf afleveringen van het laatste deel van La casa de papel zijn te zien vanaf 3 september, de laatste vijf afleveringen volgen op 3 december.

Toon meer

Gerelateerde berichten