Quantcast
Netflix

Netflix onthult officiële trailer van The Power of the Dog met Benedict Cumberbatch

Netflix heeft zonet de officiële trailer bekendgemaakt van The Power of the Dog met Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons en Kodi Smit-McPhee in de hoofdrollen. De film is vanaf woensdag 17 november te zien in een bepaald aantal Belgische bioscopen en vanaf woensdag 1 december wereldwijd op Netflix.

In The Power of the Dog zijn de broers Phil (Benedict Cumberbatch) en George Burbank (Jesse Plemons) elkaars grootste tegenpolen. Phil is charismatisch, maar intens en wreed en George is kieskeurig en zachtaardig. De broers zijn landeigenaren van de grootste ranch in de Montana vallei. Mannen staan er aan de macht, de gemoderniseerde wereld wordt op afstand gehouden en de machtigste cowboy ooit, Bronco Henry, wordt nog steeds vereerd.

Wanneer Phil er op een dag achter komt dat George in het geheim trouwt met de lokale weduwe Rose (Kirsten Dunst), reageert hij op gewelddadige wijze. Wat volgt is een meedogenloze oorlog met als doel Rose volledig te ruïneren, terwijl haar zachtaardige zoon Peter als pion wordt gebruikt.

Cast: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll en Adam Beach

Regie & scenario: Jane Campion
Gebaseerd op het boek van: Thomas Savage
Producers: Jane Campion, Tanya Seghatchian, Emile Sherman, Iain Canning en Roger Frappier

The Power of the Dog is een productie van A See-Saw Films en Bad Girl Creekand Max Films in samenwerking met Brightstar, The New Zealand Film Commission, Cross City Films en BBC Film.

The Power of the Dog, vanaf woensdag 17 november 2021 op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten